Stuur een mail

Protocol heren
Helaas... voor jou
geen uitvaartverzekering

Terwijl andere mensen van haar leeftijd een huis kopen, trouwen en kinderen krijgen, spaart de 30-jarige Emma voor haar uitvaart.
In 2007 werd bij de toen 20-jarige Emma voor het eerst leverkanker geconstateerd; een ziekte die normaal gesproken alleen voorkomt bij ouderen. Gelukkig kon Emma’s leven gered worden door een levertransplantatie. Helaas is de leverkanker teruggekomen en in augustus 2016 heeft Emma te horen gekregen dat ze is uitbehandeld.

Emma heeft nooit een begrafenisverzekering af kunnen sluiten vanwege haar levertransplantatie. Ook is ze door haar ziekte nog niet afgestudeerd en heeft ze geen huis om te verkopen. Er is dus geen geld voor haar begrafenis.

Wat kun je doen voor Emma?

Emma spaart voor haar begrafenis, ze heeft minimaal 6.000 euro nodig voor een kist, een uitvaart en een graf. Mocht er meer geld opgehaald worden, dan wordt dit geld beheerd door de Stichting Vrienden van Emma. Na haar dood kunnen jonge mensen in een vergelijkbare situatie hier dan beroep op doen.
Help Emma door geld te geven voor haar begrafenis!
Deel deze actie!

Wij als vrienden organiseren ook een benefietfeest voor haar. Lees daarover hieronder meer.

Help jij mee Emma’s begrafenis te realiseren?

Maak een donatie

Je hebt nu de kans...help Emma!

Emma spaart nu voor haar begrafenis. Met deze website willen wij haar hierbij helpen. Via deze website, de Facebookpagina Emma Vecht en Twitter @EmmaVecht houden we je op de hoogte!

Even over Emma

Dit is Emma

Emma is een vrolijke jonge vrouw in de bloei van haar leven. Zoals iedere jonge vrouw, heeft ook Emma grootse dromen voor haar toekomst. Met haar studie moleculaire biologie wil ze haar bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Emma is een ontzettend zorgzame vrouw. Ze staat altijd klaar voor haar vrienden en gaat tot het uiterste om hen te helpen als zij haar nodig lijken te hebben. Emma is een echt ‘mensenmens’. Ze spreekt graag met mensen af om gezellig te koken, een serie te kijken of gewoon te kletsen. In haar vrije tijd zit Emma graag in het park om met een stokbroodje en een flesje wijn erbij te praten over de zin en onzin van het leven. Emma is ook avontuurlijk ingesteld. Ze is bereid nieuwe dingen te proberen en de consequenties daarvan zijn soms hilarisch. Emma is niet iemand die zich door tegenslag tegen laat houden. Naast ‘doorzetter’ laat Emma zich ook karakteriseren door de term ‘humor’. Emma heeft een rijk gevoel voor humor en kan de wereld om haar heen scherp analyseren. Emma houdt van de mooie dingen in het leven, in alle aspecten. Ze kan enorm genieten van een mooi concert en heeft zelf ook een prachtige sopraanstem. Deze liefde voor het mooie leven deelt ze met iedereen.

Vrienden over Emma

Emma is anders, typisch, een self-made vrouw die het leven niet voor lief neemt. Ze weet de mensen om haar heen te prikkelen met scherpe vragen en interessante opvattingen. Ze verrast je met een onnederlandse elegantie in haar kledingstijl en een levensvreugde waar je wel van moet houden. Emma is slim en van de wereld op de hoogte. Ze leeft het leven volop en leert je van alles over muziek. Ze heeft een talent voor geven, met een gastvrijheid die er voor zorgt dat je graag aanneemt wat ze je biedt.

Benefietfeest 24 november

Donderdag 24 november organiseren we als vrienden van Emma een feest voor haar. Emma wil voordat ze komt te overlijden graag nog 1 keer een feest geven, waar ze zelf ook nog enigszins gezond bij kan zijn. De opbrengst van het feest wordt ook gebruikt om haar begrafenis te betalen.

Volg de Facebookpagina Emma Vecht, volg op Twitter @VechtenvoorEmma en kijk op deze pagina voor meer informatie over dit feest.

Over de stichting Vrienden van Emma

Nadat Emma in augustus te horen kreeg dat ze in Nederland uitbehandeld is, is ze een crowdfundingsactie gestart om haar begrafenis te kunnen betalen. Wij vinden het onacceptabel dat iemand in zo’n situatie zich hierom druk moet maken terwijl ze zou moeten genieten van haar laatste momenten. Wij willen Emma hier zoveel mogelijk bij helpen, vandaar dat het initiatief voor deze website is genomen.

Het doel van de crowdfunding is het betalen van Emma’s uitvaart. Daarnaast hopen we een potje te maken voor mensen in een vergelijkbare situatie. Emma wil dat niemand anders zich in zijn of haar laatste maanden nog druk moet maken over begrafeniskosten.

Een groep vrienden van Emma zijn nu bezig stichting Vrienden van Emma aan het oprichten om de geworven fondsen en bijdragen te beheren.

Maak een donatie

Fantastisch dat je helpt!

JIJ maakt de begrafenis van Emma WÉL mogelijk!

heren-kruis

Samen kunnen wij haar laatste wens realiseren